nezadáno
ne

Pronájem bytu 2+kk, 60 m2

Sanderova, Praha, Holešovice, Praha 7

37 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Kompletně vybavený, zcela nový, doposud neobývaný, designový zcela nový, prostorný byt 2kk (64,8m2) s terasou a okouzlujícími výhledy na Vltavu a přilehlé okolí plné zeleně umístěného v 5. podlaží moderního, velmi oblíbeného rezidenčního komplexu MARINA ISLAND (2018) s 24h recepcí, ostrahou, kamerovým systémem, posilovnou, myčkou aut s plnohodnotným parkovacím místem a sklepem v ceně nájmu. Mimořádně atraktivní a žádaná lokalita v příjemném prostředí na holešovickém poloostrově, u Vltavy, v turbulentně se rozvíjející části Holešovic s rychlým spojením do centra a kompletní občanskou vybaveností v pěším dosahu.

Dispozice bytu 2kk zahrnuje otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyní, jídelním prostorem a obývací částí (s přímým výstupem na terasu s výhledy), oddělenou od ložnice posuvnými dveřmi, ložnice s přímým vstupem na terasu s posezením a krásnými výhledy na řeku. Dále prostorná, průchozí šatna s navazujícím vstupem do koupelny se sprchovým koutem, vanou, závěsná toaleta. Vstupní hala se zabudovanými šatními skříněmi.

Nadstandartní luxusní vybavení tvoří dřevěné podlahy, francouzská dřevěná eurookna s izolačními dvojskly, podlahové vytápění v koupelně, tepelné konvektory v obývací části a ložnici, kompletně vybavená kuchyňská linka (lednička s mrazákem, myčka, digestoř, indukční varná deska), pohovka, stůl, židle, manželská postel, šatní skříně, velkoformátová dlažba v koupelně, bezpečnostní vstupní dveře, videotelefon.

Cena nájmu zahrnuje kompletní vybavení uvedené ve fotodokumentaci. V domě je výtah a celý dům je zabezpečen. Vnitroblok domu je upraven do podoby osvětleného parku s posezením a přímým výstupem k řece. Atraktivní čtvrť Holešovice se spoustou příjemných restaurací, trendy bister a kaváren, je velmi dobře spojena městskou hromadnou dopravou s centrem města. Tramvaje a linky metra ze stanic Vltavská, Palmovka nebo Nádraží Holešovice v pěší minutové vzdálenosti. ID nemovitosti HMA1736-0001.

Celkem: 37 000 Kč
ID inzerátu: 7940332
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: HMA1736-0001
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Sanderova, Praha, Holešovice, Praha 7
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Plocha: 60 m2
Obytná: 60 m2
Užitná: 60 m2
Druh kontraktu: nevýhradní
typ: skelet
Počet nadzemních podlaží: 11
Podlaží: 5. podlaží
Zařízení: zařízeno
Typ domu: Vícepatrový
Dostupnost pozemku:
Výtah: ano
Terasa: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí