nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 595 m2

Blíževedly, Litice, okres Česká Lípa

2 260 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena včetně provize a právního servisu.

V zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout velmi zajímavý pozemek o velikosti 595 m s kompletně založenou zahradou a přípravou na stavbu domu. Platné stavební povolení na rodinný dům o velikosti 4+1 bylo vydáno 12/2022.

Pozemek má podlouhlý půdorys, proto majitel nejdříve přistoupil ke kompletní a nákladné úpravě terénu, vybudování opěrných pískovcových zdí, osázení okrasnými dřevinami a vysázením ovocných stromů v zadní části pozemku. Připravena je opěrná zeď z KB bloků pro budoucí dům a také byl vybudován stylový pískovcový vinný sklípek. Kolem pozemku je nově postavený plot ze sibiřského modřínu s pískovcovou podezdívkou.

Na pozemku je el. přípojka a nový vrt - elektřina i voda je rozvedena po celé zahradě. Čerstvě je vybudován vsak vody o objemu 25m3 , započne se s instalací ČOV. Vše povoleno.

Okolní pozemky jsou obecní, nehrozí tedy žádné sousedské spory.

Hledáte místo pro svůj dům, kde se budete cítit dobře? Zde naleznete vše podstatné - turistické a cyklistické trasy, koupání, pískovcové skály, příjemné klima a hlavně klidné prostředí. Do nekonečna můžete objevovat krásy Kokořínska-Máchova kraje, Českého středohoří, přírodní rezervace Vlhošť, kochat se pohledem na pískovcové skály. S dětmi jít na dobrodružnou výpravu soustavou Holanských rybníků
po Hastrmanově stezce (v místě se natáčel film Hastrman) a mnoho dalších zajímavostí - vodopád, římská klenba atd.
Přijďte objevit jednu z nejkrásnějších oblastí Česka.

Kdykoliv mě, prosím, kontaktujte, ráda Vám sdělím podrobnější informace. Pro Vaše další plány Vám samozřejmě zajistím schopného hypotečního specialitu.
Budu se těšit na prohlídku. Ev. číslo: 25490.

Celkem: 2 260 000 Kč
ID inzerátu: 7934965
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 25490
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Blíževedly, Litice, okres Česká Lípa
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Vlastnictví: osobní
Plocha: 595 m2
Sklep: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí