nezadáno
ne

Pronájem kanceláře

Bořivojova, Praha, Žižkov, Praha 3

Inzerát je starší než 6 měsíců!

35 900 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Ve výhradním zastoupení nabízím k pronájmu kancelář o celkové výměře 93m². Prostory se nachází v přízemním podlaží činžovního domu.

Kancelář je o dispozici 4+kk a je kompletně vybavena nábytkem na míru vč. úložných prostor. První místnost s velkým stolem je nejblíže kuchyňce a toaletě (součástí je i sprchový kout). Druhá místnost je ideální na jednání neboť obsahuje posezení, vestavěnou TV a celou místnost můžete uzavřít masivními dveřmi pro větší soukromý. Poslední dvě místnosti jsou stejně jako celý prostor propojené ale zároveň každá místnost nabízí své soukromí. Kancelář disponuje sociálním zařízením vč. sprchy a zázemím s kuchyňkou. Dále zde najdeme: bezpečnostní systémem Jablotron, regulaci teploty vzduchu, elektrické žaluzie apod. Část kanceláře je orientována do klidného vnitrobloku se vzrostlými stromy. Vzhledem ke kvalitním oknům je celý prostor velmi tichý a zaručuje maximální tepelnou izolaci. V kanceláři byl proveden generální úklid a je tedy připravena k okamžitému nastěhování! Obchodní prostor je vytápěn plynovým kotlem. Zálohy na služby jsou 3000 Kč/měsíc - jednou ročně dojde k vyúčtování. Prostor je volný ihned nebo dle dohody. Kanceláře jsou vhodné pro zájemce kteří hledají reprezentativní prostory s výbornou dopravní dostupností.

Prostor je velmi dobře dostupný - tramvají ze zastávky Lipanská (2 min). Na metru Hlavní nádraží (C) jste za 3 minuty tramvají. Na metru Flora (A) jste do 5 minut tramvají.

Provize realitnímu zprostředkovateli je ve výši jednoho měsíčního nájmu s poplatky.

V případě zájmu o prohlídku kontaktujte realitního makléře. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 35 900 Kč
ID inzerátu: 7935198
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 9921
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Bořivojova, Praha, Žižkov, Praha 3
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Kanceláře
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
typ: cihlový
Výtah: ano
Plyn: ano