nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 54 m2

Zvánovická, Praha, Záběhlice, Praha 4

4 997 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně provize a právního servisu

Byt, který má svůj příběh, atmosféru a obrovský potenciál změny, to je byt v ulici Zvánovická v Záběhlicích. Na takřka 54 m2 (včetně sklepa 1,25 m2, ale není zahrnut balkon 1,6 m2) se rozprostírá byt o dispozici 2+1 s menším balkonem a sklepem. Přestože je tento byt vhodný na celkovou rekonstrukci, má několik atributů, které ho v současné nabídce realitních serverů řadí k bytům, které stojí za Váš čas.

1. Byt nachází v cihlovém bytovém domě, který je ve velmi dobrém stavu, po celkové revitalizaci (střecha z roku 2008, zateplení a povrchová úprava fasády - PENB C, zánovní výtah, stoupačky vody i elektroinstalace, plastová okna, renovované balkony ad.)

2. Byt je velmi variabilní a má solidní potenciál změny. Můžete se např. zamyslet nad změnou dispozice či popustit uzdu fantazii při rekonstrukci sociálního zařízení.

3. Najdete zde také několik původních prvků, které by bylo zajímavé revitalizovat a zachovat tak atmosféru, kterou byt v současné době má.

V rámci rekonstrukce bude nicméně zapotřebí vybrat nejen zařizovací předměty (tedy podlahové krytiny, kuchyňskou linku apod.), ale zejména zajistit elektroinstalační a vodoinstalatérské práce, omítky ad. Samostatnou kapitolu pak bude tvořit koupelna s toaletou, kde je nezbytné demontovat původní příčky a vyzdít jádro. Na druhou stranu to dává možnost zařídit si vše podle svého a příp. i změnit dispozici. Pro takovouto rekonstrukci jsme příp. schopni Vám doporučit vhodnou stavební firmu.

Náklady na bytovou jednotku jsou velmi přijatelné a odrážejí fakt, že dům je po celkové rekonstrukci, dobře zateplený, a tedy energeticky méně náročný. Největší položku tvoří fond oprav, který činí v současné době 1.608,- Kč, nicméně je třeba říci, že SVJ hospodaří velmi zodpovědně a i díky tomu je nyní ve fondu přes 2 mil. Kč (viz. účetní závěrka za rok 2022). Záloha na vytápění činí nyní 600,- Kč, byt je nicméně jižně orientovaný a velmi teplý, což z něj dělá ještě zajímavější investici. Zbylé položky naleznete na webu nemovitosti, ale jsou samozřejmě pohyblivé s ohledem na počet přihlášených lidí v bytě. Samostatným nákladem jsou pak elektřina a plyn, které nejsou v zálohách SVJ zahrnuty.

Více informací k tomuto a dalším bodům, předpis záloh či účetní závěrku naleznete na webu nemovitosti realitnisrdcar.cz/nemovitosti/bytsatmosferou.

Záběhlice nedisponují jen dobrou infrastrukturou a perfektní občanskou vybaveností, poskytují totiž i dostatek tolik vyhledávané zeleně a možností vycházek v přírodě, po které právě pražští obyvatelé často prahnou. Nedaleko ulice Zvánovická se nachází Hamerský rybník a sportovní areál HAMR. V okolí bytu jsou v docházkové vzdálenosti obchody, MŠ, ZŠ, ZUŠ, dětské hřiště, pekařství i restaurace. Tady Vám tedy opravdu nebude nic scházet. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb.. Energetická náročnost budovy: 118 kWh/m2 za rok.

Celkem: 4 997 000 Kč
ID inzerátu: 7940389
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10322
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Zvánovická, Praha, Záběhlice, Praha 4
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 54 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 6
Podlaží: 3. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí