nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 600 m2

Chodov, Stará Chodovská, okres Sokolov

800 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Prodej stavebního pozemku o výměře cca 400m2, k.ú. Stará Chodovská, obec Chodov, okres Sokolov.

Jedná se o část pozemek p.č. 113/1. Celková výměra pozemku je 1387m2, vedeno jako zahrada, k prodeji pouze část cca 400m2. Pozemek bude rozdělen. Sítě budou k dispozici.

Objekt se prodává formou dobrovolné elektronické aukce, kterou zvládnete hravě od svého počítače. Registrace do dobrovolné aukce je zdarma. Pro účast a podávání Vašich nabídek, je potřeba registrace a složení aukční jistoty dle pokynů po registraci. Účast v aukci je velmi jednoduchá. Pro klienty, kteří by měli zájem o pomoc při své první aukci, máme připravenou emailovou podporu, případně kompletní zastoupení při průběhu aukce. Vyvolávací cena v aukci je velmi výhodná a může se stát, že se Vám podaří nakoupit již za vyvolávací cenu, případně za cenu nižší, než vyhlašovatel aukce za nemovitost očekává, nebo původně očekával.

Aukční jistota je vratná všem v plné výši, kromě vítěze aukce. Vítězi aukce se aukční jistota zúčtuje jako odměna dle Aukční vyhlášky – pravidel aukce.

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav nemovitosti, pozemku, porostu, aktuální možnosti způsobu výstavby u příslušného úřadu apod. zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce. Účast v této dobrovolné aukci není zpoplatněna.

Pro nákup této nemovitosti lze použít bankovní financování. V případě potřeby zajištění financování, Vám můžeme pomoci najít řešení.

Internetová aukce se uskuteční dne 13.12.2023 od 13:00.

Bližší informace v odkazu:
s-drazby.cz/drazba/2521/prodej-stavebniho-pozemku-o-vymere-cca-400m2-ku-stara-chodovska-obec-chodov-okres-sokolov-2965.html

Celkem: 800 000 Kč
ID inzerátu: 7940655
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: Chodov, Stará Chodovská, okres Sokolov
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Pozemku: 600 m2
Zařízení: nezařízeno

Kontakt na prodejce nemovitostí