nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 105 m2

Záhumení, Brumov-Bylnice, Bylnice, okres Zlín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

5 299 990 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Kupte si svůj sen! Nabízím exkluzivně k prodeji krásný, řadový, rodinný dům s třemi patry, přicházející v klidné lokalitě ulice Záhumení v Brumově-Bylnici. Tento prostorný domov nabízí veškerý komfort pro váš rodinný život a disponuje celkovou plochou přes 300 m2.

Při vstupu do domu vás přivítá elegantní vstupní hala, která vás schodištěm do patra zavede do prostorného a vkusně zařízeného obývacího pokoje. Zde si budete moci užít příjemné chvíle s rodinou a přáteli. Vedle se nachází moderní plně vybavená kuchyně s prostorným jídelním prostorem, kde si budete moci vychutnávat skvělé pokrmy.

Na dalších dvou patrech najdete dostatek prostoru pro soukromí a relaxaci. Celkem zde jsou čtyři prostorné ložnice, které nabízejí dostatek místa pro všechny členy rodiny. Jedna moderně zařízená koupelna zajišťuje pohodlné a luxusní vybavení. V domě je připravený prostor k zařízení druhé koupelny dle vašich představ.

Jednou z největšího přednosti tohoto domu jsou dva balkony a jeho krásně upravená prostorná zahrada. Zde si budete moci užít čerstvého vzduchu a relaxovat na slunných terasách. Zahrada je také ideálním místem pro pořádání letního grilování a společenských akcí s přáteli a rodinou.

Další výhodou je garáž, která poskytuje bezpečné parkování pro vaše vozidlo a další úložné prostory.

Poloha tohoto domu je ideální pro lidi, kteří ocení klidnou a přátelskou atmosféru Brumova-Bylnice. V okolí najdete veškerou potřebnou infrastrukturu včetně obchodů, restaurací a škol. Přístupnost dopravy je také výborná.

Nezmeškejte tuto vzácnou příležitost a buďte vlastníkem tohoto impozantního rodinného domu. Prohlídka je možná po předchozí domluvě. Kontaktujte nás ještě dnes a přijďte si prohlédnout tento skvostný dům, který se může stát vaším novým domovem.

Sabina Kučerová & Explicit Reality

Celkem: 5 299 990 Kč
ID inzerátu: 7921218
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Zlínský
Lokalita: Záhumení, Brumov-Bylnice, Bylnice, okres Zlín
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 105 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: Řadový
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano